22. januar 2007

Bagasje... Trenger vi det??

Vi begynner med den morsomme delen.. Vi er fremme i Cuzco, paa 3400 meters hoeyde, etter nok en natt med minimalt med soevn. Tungpustheten og hjerteklappet begynte for en time siden etter etter aa ha gaatt opp en ti meters bakke opp til hostalet vaart- som vi bare maatte ha pga utsikten- men det har fortsatt ikke gitt seg.. Ser ikke ut som treninga til Pernille har hjulpet noe saerlig gitt! Naa skal vi proeve aa utforske byen hvis ikke hjerteklappet tar overhaand!

Det vi imidlertid lurer paa er: hvor i svarte er bagasjen vaar?? Den lille karibiske oeya Buenair, eller Lima? Grunner diverse forsinkelser paa flyet til Amsterdam med en paafoelgende spurt fra en ende til en annen paa Schipol saa rakk vi akkurat flyet videre, men bagasjen hang ikke med.. Og ikke kom bagasjen i gaar heller! Pga teknisk problemer har visst flyet strandet paa Buenair i natt, og det er uvisst om det har kommet avgaarde derifra.. Saa naa venter vi spent paa livstegn fra KLM i Lima, som hevder at de skal sende bagasjen til oss her i Cuzco i dag.

Men ellers har vi tatt en rask rundttur i Lima og nytet noen bra pisco sour!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Uff da.. Håper hjerteklappet går over og at bagasjen dukker opp! Nyheter fra Bergen: Her SNØR det! Kjempevakkert. :) (Og etter 85 døgn med regn hadde vi et døgn med opphold, så det ble ikke rekord...)
Hanne anbefaler at dere drikker mye Inka Cola, som visstnok hjelper mot høydesyke (og tapt bagasje).

Kos dere!

Klem fra Heidi & Hanne

Pernille sa...

Hei! Testet faktisk Incakolaen i gaar. Litt spesiell.. hehe;) Satser paa at jeg snart venner meg til hoeyden. Foeler faktisk at det gaar litt bedre, men blir veeldig raskt sliten!

OG- utrolig kjipt at regnrekorden ikke ble slaatt! Alt vi har gjennomgaat til ingen nytte! Naa faar dere nyte snoen:)

Anonym sa...

Chiao!!

Bagasje er oppskrytt :o)

Haaper dere faar en straalende tur!! Gleder meg til aa lese videre...

Selv er vi i ferd med aa forlate syd-italia og vende nesen nordover til Menton for klatring i Moncao og ski i alpene fòr vi reiser til Croatia i mars for mer klatring.

Drikk masse vin. Vet ikke om det hjelper mot hjerteklapp, men det er i alle fall godt!!

Klem, Marius og Rena

jonole sa...

Har du møtt på noen lamaer enda Marcus? Skal vedde på du kommer godt overens med dem, hehe.

Unknown sa...

Heisann! Håper bagasjen kommer snart og at hjerteklappet har forsvunnet. Her på Kongsberg er det 10 kalde grader og sne. Vi koser oss. Håper dere har det fint og koser dere i Peru.

Klemmer fra Torva, pappa og mamma

Marcus sa...

Roedvin er testet ut, og ingen stor suksess maa jeg si!

Ikke saa hyppen med aa kose med lamaer, tror dem har rullet rundt i sin egen baesj! Ser ganske ekle ut naar de ligger paa fortauene her i Cusco! Heller kosing med psyko katta til Pernille;)

Marcus, Pernille og Viola sin blogg