28. januar 2007

Neste stopp Arequipa!

Etter litt frem og tilbake saa har forsikringsselskapet bestemt seg for aa betale flybillettene vaare til Arequipa. Vi reiser 14:30 idag. Blir bra aa komme seg ned til lavlandet igjen - eneste minuset har vi funnet ut at vi mellomlander i Juliaca som ligger like ved Titicaca innsjoen som er vel paa 3500 meters hoeyde... Litt typisk peruanskstil med aa si at det er direkte, saa finner man ut at man maa innom et par steder paa mellomveiene... Men men skal ikke klage!

Ifoelge kjente skal Arequipa vaere en fiin by. Blir aa slappe av. Vaske toy. Lese bok. Rydde om sekkene - fryktelig rotete det blir i de!

Haaper formen kommer seg raskt. Saa blir Chile neste stopp!

Sovet det meste av dagene saa lite aa fortelle egentlig..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fint at dere får fly til Arequipa. Leser at det skal være det hvite byen i kolonistil. Her skal sola skinne året rundt og lufta er frisk. Vakker jesuittkirke og katedral. Våpentorg og kloster. Den panamerikanske hovedveien går ned til kystlavlandet via Nazca. Der er ruiner som er eldre enn inkastaten. Figurer helt fra 800 tallet. Dette står i boka mi. Ha en fin tur. Slapp av, vask klær og sjekk om vinen er god.

Unknown sa...

Marcus inn på sykehus.... Du har sans for drama, marcus? Jostein ringte meg i dag tidlig. Han er sikkert på gråten.

Har du sett noen golfbaner enda? Hold deg unna lokale filmklubber, slik at reiseplanen blir fulgt.

Marcus, Pernille og Viola sin blogg