14. mars 2007

M & P svetter videre paa turen!

Naa har vi nettopp ankommet Brasil! Har hatt noen fabelaktige siste dager i Argentina. Tok en meget bra nattbuss fra Buenos Aires til Posadas, fikk servert whiskey og champagne og hadde saa og si egne senger. Selve byen Posadas er kanskje ikke verdt et besoek. Men raske og friske etter bussturen saa dro vi paa dagstur for aa kikke og laere om Jesuitt-ruinene som er i omraadet utenfor byen. Vi hadde med egen guide som fortalte om de 3 Jesuitt-ruinene vi besoekte, meget laererikt, men veldig veldig varmt i jungelen! Ble spist opp av mygg, saa vi sitter og kloer og kloer og kloer, men ser ut til at vi har unngaatt Dengue-feber! Her et par bilder:






For de som har sett filmen The Mission fra 1986, saa er omraadet filmen utspiller seg i samme omraadet.

Etter en heller kjedelig kveld i Posadas saa dro vi videre til Puerto Iguazu. Litt bedre by enn Posadas, men fortsatt ikke verdens navle. Men rett utenfor byen ligger 270 fossefall, de er 20 meter hoeyere enn Niagara men halvparten saa brede. Sammen med en flokk andre turister saa dro vi til Iguazu-fossefallet for aa kikke paa fossene, floraen og dyrene / insektene. Utrolig bra opplevelse! Vandret rundt hele dagen og fikk med oss mye. Eneste vi ikke skjoenner er hvordan kjaerstepar orker aa klenge paa hverandre i den fuktigheten og varmen! Saa svette vi var!

Her er noen bilder av de mindre fossene:








Her er Pernille foer en STOR boelge kommer og gjoer henne litt vaat:)




Her er bilder av stoerste fossen, Devils Throat:










Her er noen soete dyrebilder for de av dere som liker saant:










Imorgen ankommer vi Florianpolis med buss, og skal litt videre, naermere bestemt til Ilha da Santa Catarina for strand-liv!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei igjen! Stilige bilder! Varmt faar dere vel regne med paa denne tden av aaret? Saa forresten på TV nettopp at det skulle blt fint (og varmt) vaer i Rio. Dere skal vel dit snart? Moderen er hos bestemor paa Stokmarknes - hilser saa mye fra dem (hun har daarlig Internett-tilgang der akkurat naa). Kate og Mats Ole har flyttet inn i ny leilighet paa Boeroya, bestemor foelger vel etter paa senhoesten. Hun har det bare bra, blir stadig bedre. Ha en fortsatt fin ferie/tur! Pappa

Anonym sa...

Hei på dere!
Flotte bilder! Her i Bergen er det øsende regnvær igjen. Moren min har også vært og sett Igazu-fossene og syntes de var fine. Nattbussen hørtes virkelig bra ut. Ikke som bussene i nica! (men de har jo sin sjarm de og:) Blir smittet av reiselyst når jeg leser bloggen deres, gleder meg til Andøya i påsken. Ikke like varmt, men blir eksotisk det og!
Klem fra Heidi

Anonym sa...

Hei,
Utrolig fine bilder dere viser oss - har dere begynt i reiselivsbransjen? eller er det kun for at vi skal bli sjalu?
Nyt deilige dager i sola - her er meldt kaldere. Håper på finvær i morgen (lørdag) og en skitur på Ble - søndag er det jobb. Ellers alt vel hos oss. M&P

Pernille sa...

Takk for kommentarene! det var virkelig mye bra motiver ved Iguazú-fossene:) Og masse artige dyr. Du kan si jeg ble rimelig overrasket feks da vi plutselig moette maurslukeren paa stien vaar(han paa bildet.. men er ikke sikker paa om det faktisk er en maursluker da)! ble en del fikling med kameraet foer jeg fikk tatt et bildet av den ganske saa soete maurslukeren;)

Fortsatt en liten stund til vi kommer til Rio - Blir vel foerst den siste uka. Men haaper det bra vaeret holder seg! :)

Anonym sa...

Fine fosser og fine dyr. I går var det deilig sol i Bergen og alle ble fryktelig glade, så selvfølgelig; i dag s l u d d e r det. Våren er en luremus. Stort sukk.

Vibeke

Anonym sa...

Nå har jeg kommet hjem fra bestemor. Har hatt det veldig koselig selv om vi har hatt regn og vind. Vi har vært ute med Aisa hvertfall 2 ganger for dag. Bestemor er mye bedre og hun satte pris på besøk. Utenom turer har vi skravlet, spist og drukket vin og cocnaq (skrives det slik?).
Kom hjem til snevær på Gardermoen i dag. Pappa var glad (etter ei uke med lite middag), men Torva mere fornærmet.
Det var fint å komme på nett igjen etter å bare ha lest mail på mobilen.
Så fine bilder dere har, selv om jeg ikke syns alle dyrene er like søte. Misunner dere varmen og late dager. Men dere opplever jo mye.
Masse klemmer til dere begge.
Skal hilse fra bestemor. (Fikk se albumet hun hadde fått til jul fra dere. Det var fint.)

Marcus, Pernille og Viola sin blogg