18. april 2012

Så er vi i gang igjen!

Det begynner å bli fem år siden sist vi brukte bloggen vår, men etter oppfordringer fa flere hold fant vi ut at vi prøver oss igjen, nå som vi skal oppholde oss i Spania (eller syden som noen kanskje vil kalle det) i nesten to måneder;) Det er jo finfin måte å holde de som er interessert oppdatert, også er det en bra måte for oss å skrive ned litt om hva vi gjorde på turen. Så da er vi altså i gang igjen!

Torsdag forrige uke reiste vi hjemmefra, og etter en overnatting i Nerja, og deretter tre dager i Granada, kom vi frem til Cádiz mandag ettermiddag. Da vi leverte leiebilen på Hertz pusta vi lettet ut og tenkte vi: "ahhh, endelig fremme!", og regnet med at vi snart ville være på plass i leiligheten vår. Jada… hadde det vært så vel… Mer om det senere!

Tilbake til torsdag. Vi kom oss avgårde, og reisen gikk definitivt over all forventning. Viola fant seg veldig godt til rette i flyet, fra første stund - smilte og vinket til alle og enhver, og vekslet mellom å kikke storøyd ut vinduet og rundt i flyet. En liten stund kunne det virke som iveren ville kunne bli litt i meste laget, men så sovna hun og det ble faktisk to lurer på i løpet av flyturen. 
Vi venter på flyplassen...

Snart klar for avreise. Så spennende å kikke ut vinduet!




Litt leking på flyet må til;)

Vel fremme i Malaga, hentet vi leiebilen på flyplassen (og vi fikk faktisk plass til all bagasjen!), og dro østover til Nerja, hvor vi skulle tilbringe første natt. Om Nerja kan vi jo si at til tross for at det ligger langs solkysten og derfor har fylt opp kvoten sin med turister, så virket det faktisk som en hyggelig, liten by. Den kunne også gi oss en første leksjon hva gjelder bruk av GPS i spanske byer. En haug med enveiskjøringer som ikke er registrert (og en GPS-stemme med en ny vri på spanske stedsnavn), fører deg gladelig på bærtur… Men frem kom vi til slutt, og digg var det!  

(t.h) Utsikt fra hotellrommet vårt. (t.v). En tur ut på kvelden i Nerja. Lillejenta sovnet i vogna til slutt!




Morgen i Nerja


Et innlegg fra Granada følger!



1 kommentar:

Anonym sa...

Så fint at dere koser dere i Spania. Her på Kongsberg er det regn, snø, regn. Sommeren er over ;)
Klem fra mamma.

Marcus, Pernille og Viola sin blogg