30. april 2012

Utsikten der vi bor

Noe av det vi liker best med leiligheten vi leier her i Cádiz er utsikten. Vi liker den faktisk så godt at vi synes den fortjener et eget innlegg på bloggen! 

Her i Cádiz bor vi i en leilighet i sjette etasje (heldigvis med heis) - og i gamlebyen, som er den delen av byen som vi bor i, er det ikke altfor mange hus med samme høyde. Ok, vi snakker ikke om at vi har en leilighet med balkong, langs sjøkanten. Vi har desverre ikke en ordentlig balkong der vi bor. Men det vi faktisk har er utsikt over de fleste hustakene i Cádiz sin gamleby, og en bitteliten fransk balkong hvor man kan sitte i døråpningen - og det er jo ikke dårlig bare dét! Bare det å sitte ved frokostbordet og få med seg solen som går opp over alle takene, eller få med seg skumringen mens man hører prating på gaten under oss og gatemusikanten som spiller argentinske tango-sanger (var heldig med han - faktisk en gatemusikant som det er behagelig å høre på!), synes vi er topp. 

Så her kommer noen bilder:

Sånn her ser det ut fra vinduet vårt ved soloppgang. Jepp, vi er til tider oppe før sola står opp! 


Sånn her er utsikten fra vinduet på dagtid. 


Utsikten ved skumring (og et kjempe-cruisskip i bakgrunnen)

Men i tillegg til den fine utsikten fra leiligheten har vi tilgang på en takterrasse i bygningen der vi bor, og den har faktisk en enda finere utsikt! Der ser man til og med sjøen i horisonten. Det skal sies at til tross for at det er veldig god plass og mulighet for å sette seg der (hvis man tar med stoler selv), blir den stort sett brukt til å tørke klær. Og det er det vi også har brukt den til hittil. Det å sitte i solsteiken på en takterrasse med ei lita jente, er vel stort sett ikke det helt store. Men det er et supert sted å dra opp innimellom bare for å nyte utsikten, og nå er det faktisk en sann glede å henge opp klær:)




2 kommentarer:

Anonym sa...

Så fin utsikt. Gleder meg til å henge opp klær.
Besemor ;)

Pernille sa...

Det er sjeldent det er så gøy å henge opp klær;)

Marcus, Pernille og Viola sin blogg