1. mai 2012

Violas første tur på stranda (og litt til)!

Etter et par dager med dårlig vær, viste værmeldingene at sola var på vei tilbake, og det ble derfor bestemt at formiddagen på 1.mai i år først skulle brukes til å vandre den 3-4 kilometer lange strandpromenaden i den nye delen av Cádiz. Deretter var det duket for turens første strandbesøk - og Violas aller første tur på stranda! Det ble med andre ord ikke noen 1.mai-feiring som sådan på oss, men første strandtur for Viola er jo en stor nok begivenhet! Det viste seg imidlertid at det kanskje var foreldrene som var mest ivrig pådrivere. Viola kan man vel heller kalle skeptisk.... Sand på tærne var veldig merkelig, og ei lita jente kan faktisk litt småredd av blandingen nytt underlag og sjø som slår mot stranda. Da er det tryggest å sitte på en arm;) 

Gåtur langs strandpromenaden i "Nybyen"

Stranda der Viola fikk sand på tærne for første gang;)


"Sand på tærne er oppskrytt!" Bill.mrk. Viola 

Ettermiddagen 1.mai tilbragte vi på den hyggelige Plaza Mina, i gamlebyen. Der var det fullt av liv - barn, voksne, skabbete duer, pent kledde eldre damer og menn, gneldrete småhunder og gitarspillende raddis. Med andre ord - en hel masse å kikke på for ei nyskjerrig, lita jente. I anledning dagen måtte det pyntes litt. Marcus og jeg gikk fortsatt i shorts og sandaler, men Viola fikk på seg den finfin japanske drakten (Jin-bei) som hun har fått i gave av Sachiko. Den passer perfekt nå!



(t.v) Øl og barnemat... (t.h) fotball på plazaen er en slager.


(t.v) stor jente som står på benken. Kun en mamma-hånd (som kan skimtes)som sikring. 


(t.v) Plutselig turn over. Nå skal vi gå motsatt retning, Pappa! (t.h.) Se, jeg går kun med å holde i én av mammas hender! Stadig tøffere:)

Gratulerer med dagen, alle sammen!

















2 kommentarer:

Anonym sa...

Dette ser lovende ut, og så fin ei jente med japanske klær. Jeg feiret dagen i Stockholm. Tror dere hadde det finere selv om vi også koset oss. Det stranda ser fin ut. Kos dere, om ei uke er vi der. Mamma

Pernille sa...

Ja, det er fine strender her! Bare litt synd at vannet er så kaldt;) Men fint skal vi få det når dere kommer på besøk uansett. Vi gleder oss!

Marcus, Pernille og Viola sin blogg