18. mai 2012

Hurra for 1-åringen vår!

Det ble visst ikke så mye tid til blogg-oppdatering i går; 1-årsdag og siste kveld i Cádiz for bestemor og bestefar måtte selvfølgelig prioriteres! Dagen begynte med åpning av et par pakker - noe som definitivt var stas. Både pakkene selv og papir ble en suksess;)

Siden Viola var så heldig at hun fikk bunad i dåpsgave måtte den jo medbringes hit i anledning første bursdag og 17.mai-feiring. Det skal vel sies at bunaden egner en smule bedre for en maidag i Norge enn for en maidag i Sør-Spania. 28 grader er vel neppe den optimale temperaturen for en sånn bekledning! MEN, en liten stund testet bursdagsbarnet bunaden (mens foreldre og besteforedre gikk i luftige skjorter og skjørt)! En runde på Plaza Mina med påfølgende photoshoot, og deretter kafébesøk med kakespising, ble gjennomført før bunaden ble byttet ut med en litt mer sommerlig kjole. Det ble tid til åpning av enda en gave og is-spising senere på dagen, mer eller mindre løping på plazaen, og masse oppmerksomhet fra besteforeldre og foreldre. 

Så kjære, lille (store) Viola-mor, vi håper du hadde en finfin bursdag sammen med oss i går. Vi har iallefall hatt et fantastisk år sammen med deg!!  










Kos med besøk av Bestemor og Bestefar
Et visst bursdagsbarn begynner å bli lei av photoshoot....


Bursdagsbarnet er ikke vondt å be når vi tilbyr kaker og is! 

I dag har bestemor og bestefar reist hjem fra Cádiz etter å ha vært på besøk siden onsdag forrige uke, så nå er det jammen kjedelig for Viola. Bursdagen er over, og bare mamma og pappa å leke med.... 

PS 1. Viola rakk forresten så vidt å ta sine første steg før 1-årsdagen;) Noen lengre gange lar vente på seg, men det kommer vel snart! 

PS 2. På grunn av storfint besøk av besteforeldre, blant annet med en aldri så liten rundtur i området, har det vært lite oppdateringer her på bloggen. Men vi kommer sterkere tilbake de neste dagene! 


Ingen kommentarer:

Marcus, Pernille og Viola sin blogg