25. mai 2012

Gjennombrudd!

Som nevnt noen ganger her på bloggen, så har Violas begeistring for strandlivet vært heller laber. Denne uka har vi imidlertid prøvd en ny strategi og har tatt en liten tur på stranda hver formiddag, noe som har ført til opptil flere gjennombrudd.

Gjennombrudd 1: Viola har testet sjøvannet for første gang! Det var veldig skummelt i begynnelsen, men etterhvert gikk det mer og mer over til å komme lyder som hørtes mer ut som skrekkblandet fryd. Sjøvann er vel ikke favoritten enda, men nå kan Viola til og med le litt når vi tester vannet (om enn med en litt smånervøs tvist enkelte ganger).



Gjennombrudd 2: Viola har overvunnet sandfobien sin! De første par dagene på stranda denne uka så det fortsatt mørkt ut med tanke på Violas strandliv denne sommeren. Vi prøvde å lokke henne med å spille ball, noe som resulterte i at hun løftet beinene sine så høyt hun kunne, og vi prøvde å få henne til å ønske å gå bort til andre barn som lekte i sanda. Men til ingen nytte... Men i dag snudde det plutselig! Først en smule motvillig (som man kan se på bildene under), men så plutselig ble det mindre ekkelt å tråkke i sanda. Og til slutt ville hun ikke stoppe å vandre rundt på stranda. Ingen sak med sand på tærne nå lenger!






Så det blir nok opptil flere turer på stranda denne helga, sånn at man ikke glemmer at sand og strand er fin fin ting;) God helg til dere der hjemme (som også har varme dager)!








1 kommentar:

Anonym sa...

Så fint og se at Viola endelig tør å ha sand mellom tærne. Kanskje det kan bli bading på Høvik også.
Vi har hatt det varmt og fint, men det er meldt litt kaldere. Håper dere tar med sola tilbake til Norge. Klem fra mammma til dere 3.

Marcus, Pernille og Viola sin blogg