20. mai 2012

Ut på tur - dag 1

Som allerede nevnt, har vi hatt storfint besøk her i Cádiz igjen, denne gangen var det av bestemor og bestefar (aka min mamma og pappa). Vi tilbragte ni fine dager sammen, en del av de i Cádiz og noen på ute på tur.

Etter et par dager her i byen dro vi på et aldri så lite eventyr i området; en fire-dagers rundtur her i Andalucia- nærmere bestemt dro vi nedover Costa de la luz til Tarifa (hvor vi sov to netter), en dagstur til Gibraltar, og til slutt et par dager hvor vi dro innom flere hvite landsbyer i fjellområdet mellom Málaga og Cádiz. Siden det ble tatt en god del bilder (kremt) i løpet av rundturen, fant vi ut at vi med fordel kunne dele opp reisen dag for dag;)

Men første dagen dro vi altså nedover Costa de la luz, og første stopp var stranden i El Palmar. Aj, for for en fin strand, og aj, for en vind! Lokale ville kanskje påstå at dette bare er barnemat, men Viola mente iallefall fast bestemt at dette var definitivt for mye. Hun hadde nok håpet å unngå å få sand på seg ved å sitte på en arm hele tida, men nå førte jammen med seg sand gjennom lufta!


Bestefar var sjåfør på hele turen, og det tror jeg egentlig at han var fornøyd med. 

Stranden i El Palmar...

....veldig fin, men vi fikk et par omganger med sandpeeling!

Men mamma var like blid;)

Og surferne var fornøyd

Viola var litt mer usikker...

Tryggest å sitte på armen. Sand på tærne er fortsatt like ekkelt, synes Viola.  

On the road again

Etter å ha vandret på stranden og vasset i vannet i El Palmar, samt tatt en kaffe og litt fersk juice på en av strandkafeene der, gikk turen videre til Vejer de la Frontera, en av de såkalt hvite landsbyene (som vi kom til å se en del av etterhvert) i området. Der ble det tid til både lunsj, landsbyvandring, en liten siesta i skyggen (for enkelte av oss) og en is på tampen. Violas høydepunkt var nok da hun fikk leke med vannet i fontenen. Det var artige saker!

Vi tok lunsj på Plaza Espana i Vejer de la Frontera





En liten dupp i skyggen under siestaen;)


Vi møtte på El Toro!

Siste distanse dag 1: Vejer de la frontera - Tarifa




2 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint at du legger ut bilder så vi får en minnebok fra turen. Sitter her og koser meg med flotte bilder. Vi hadde noen fantastiske dager sammen med dere 3. I dag har vi vært i bursdag hos Marios og koset oss med masse god mat og hyggelige mennesker. Klem til dere 3. Savner dere.

Pernille sa...

Ja, det var så koselig å være sammen med dere her - kjempefine dager:) Dere er savnet her nede også!

Lykke til på kurs disse dagene, mamma!
klem fra oss 3

Marcus, Pernille og Viola sin blogg