3. februar 2007

Lunsj i Arica

Siste dag i Arica ble benyttet til aa teste ut frukt og groennsaksmarkedet, El Agro. Baade M & P ble imponert over stoerrelsen; Jarle, glem Smart Club!! Masse eksotiske ting og tang som vi ikke kan navn paa ble observert og lukta paa. Itillegg var det et sted som solgte dyr og fugler, men da meldte vi pass...
Noen bilder av markedet:







Og resultatet ble:



Konkurranse: hvilken av disse fruktene spiste Marcus? Han har en meget selektiv gane;)
Disse fruktene ble fortaert (med klokken, begynner med venstre tallerken):
Mango
+ en som vi ikke kan navnet paa - men skulle visstnok vaere "fruktig" av seg;)
Vannmelon
Imorgen baerer det videre til Iquique. En by soer for Arica som er nesten like stor og skal vaere ganske lik Arica. En positiv side er at byen er i en momsfri sone!! Hoerer vi en Nintendo DS Lite???

6 kommentarer:

Unknown sa...

Marcus spiste meloner......

Gidder du å kjøpe noen fotballdrakter fra litt mindre kjente lag i brasil. F.eks Butafugo. Trenger du penger, så si ifra. Tenkte jeg skulle dominere bingefotballen med en brasiliansk drakt i sommer.

Sjekk ut real estate prisene i Brasil og Argentina.

Unknown sa...

Maracuyá er fantastisk godt - nå ble jeg misunnelig! Veldig morsomt å følge med på turen deres. Godt at dere er så fleksi at dere ikke ser mørkt på å legge litt om på turen. Hilsen Stina, som sitter og jobber nok en søndag, og sårt trenger vitaminer og nye impulser;)

Jonas Adolfsen sa...

ok now I'm so jealious!!! since xmas I wanna eat such big and juicy watermelon!!!! pernille eat for ur nephew some....

a.

Anonym sa...

Du må prøve all frukt Marcus...du lever bare en gang! - T

Marcus sa...

Testet alle fruktene! Alle var bra, med unntak av ene vi ikke kunne navnet paa...

Ole, saa en golfbane idag, men var en oerkenbane;) Kanskje ikke helt din ting...

Skal sjekke fotball drakter senere... Er noen uker foer vi er i Argentina. Skal sjekke ut real estate priser - hmm mener Kjersti sa at det laa ca paa 380.000 kr for en 2-3 roms leilighet midt i Buones Aires.

Ellers er vi Antofogasta naa... Drar til San Pedro de Atacama imorgen.

jonole sa...

Av reiseruta ser jeg at Sao Paolo er siste stopp. Der er Leandro Barbosa fra!! En av favorittspillerne mine på Phoenix Suns (NBA basketball). Lurer på om han er rockestjerne i den byen? Det kan du finne ut når du går lei av tequila og lime drinker. Dra en Stein og få allergisk spøkelsesape look. Her i Trondheim var det -18 grader i dag. Stillongs og to par hansker måtte til. Mye rim i barten.

Marcus, Pernille og Viola sin blogg